CompHatch

Det mest effektive klekkeriet

CompHatch_02

  • 50 % Lavere energiforbruk
  • 60 % Mindre rengjøring
  • 85 % Mindre areal

CompHatch klekkesystem er et kompakt klekkeri med større kapasitet, bedre kontroll og lettere håndtering under klekkeprosessen enn tradisjonelle systemer. Klekkesystemet har åtte etasjer, bestående av to klekkeseksjoner i hver etasje og har en kapasitet på 360 000 lakserogn og yngel.

CompHatch_03

Arealeffektivt
Dagens tradisjonelle systemer har begrenset kapasitet, tar opp mye plass og er ofte tunge å jobbe med. Ved bruk av CompHatch er plassbesparelsen formidabel.

Energieffektivt
CompHatch har et mye lavere vannforbruk enn klekkerenner og kombikar, noe som også medfører et redusert energiforbruk . Vannutskifting er høyere, vannet distribueres jevnere og sikrer oksygentilførsel til alle deler av substratet. I tillegg hindres akkumulering av avfallsstoffer.

Sisomar-IMG_3379-referanse

Optimale forhold for rogn og yngel
Systemet er utformet slik at rogn og klekket yngel skal få optimale forhold med hensyn til strømforhold og vannkvalitet. Systemet har separat vanntilførsel med rotameter for regulering av ønsket oksygenrik vannmengde til hver seksjon. Systemet leveres standard med EasyHatch klekkesubstrat for god støtte og
forhindring av plommesekkavsnøring.

sirkulasjon i van cube hatch-NORSK

Arbeidslift
For å bedre ergonomi og lette håndtering ytterligere har vi utviklet en arbedslift tilpasset CompHatch klekkeenhetene kan settes på en sokkel, 30 eller 60 cm over gulvnivå slik at det blir enklere å betjene de nederste hyllene fra gulv, samtidig som man lett kommer til i de øverste hyllene ved å bruke liften.